Skip to main content

Voetreflexologie bij kinderen en baby’s

 

Wat kan voetreflexologie doen bij kinderen en baby’s ?

Kinderen reageren goed op massage daarom zou voetreflexologie heel goed zijn voor ze. Gedurende de dag vangen kinderen veel prikkels op waardoor ze soms gestresst kunnen raken. Daarom is het heel goed voor ze om een massage te krijgen dit helpt om te ontspannen en prikkels te verwerken.

Enkele voorbeelden van klachten waarbij deze massage’s goed zijn:

  • Concentratieproblemen
  • Hoofdpijn
  • Hooggevoelige kinderen
  • Onrustig gedrag
  • Slaapproblemen
  • Verminderd zelfvertrouwen

Pubers hebben veel baat bij deze massages. Er zijn veel veranderingen aan de gang in het lichaam. Ze zijn in ontwikkeling. Dit houdt in dat ze aan het ontdekken zijn wie ze nu echt zijn. Dit kan gepaard gaan met lichamelijke klachten. Ook is stress en de druk van de omgeving een grote factor waardoor ze klachten kunnen krijgen.

De massages die gegeven worden helpt met het zelfvertrouwen van de kinderen. Dit kan ervoor zorgen staat ze zelfverzekerder over zichzelf gaan zijn. Ze gaan hun eigen plekje op de wereld ontdekken. Deze massages helpen ook heel goed bij  een belangrijke toets of cito. Hierdoor kunnen ze zich ontspannen voor een toets. En gaan ze met een goed gevoel in.

Ook kan het slaapgedrag van de kinderen verbeteren. Ze worden met een uitgerust gevoel wakker. Dit zorgt er ook weer voor dat ze zich beter op school of ander activiteiten kunnen richten.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met mij op!

Dai Bi - Voetreflexologie & Acupunctuur

Passenberg 22
4707 RL Roosendaal

 06 83 56 50 39
 info@daibi.nl