Skip to main content

Wie is de drijvende kracht achter DaiBi?

Mijn naam is Debbie Venhorst en ik ben gespecialiseerd in acupunctuur en voetreflexologie.

 

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en dan ook zeker op het emotionele vlak. Waarom heeft iemand die klacht en wat is er gebeurd waarom iemand zich zo voelt? Ik kijk altijd verder dan de klacht zelf. Ik kijk naar de persoon zelf. Hoe is iemand? En wat heeft hij of zij meegemaakt? Dit zijn factoren die een belangrijke rol kunnen spelen bij het ontstaan van en aanhouden van klachten.

Dit bracht mij op het pad van voetreflexologie en vanwege mijn grote interesse hierin ben ik dit gaan studeren. De behandelvorm houdt in dat drukpunten gemasseerd worden. Dit zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangezet wordt. Je gaat je fitter en gezonder voelen. Zowel op fysiek als psychisch vlak.

Toen ik in aanraking kwam met voetreflexologie, vond ik het een hele mooie manier van behandelen.

 

Een totaalbenadering die verder gaat dan enkel het bestrijden van de symptomen van de klacht. Ik ben mij gaan oriënteren of er een opleiding was hiervoor en zodoende ben ik bij opleidingsinstituut Total Health uitgekomen.

Ik heb hier zowel mijn opleiding tot VoetreflexPlus therapeut gevolgd als mijn acupunctuuropleiding. In 2015 ben ik afgestuurd als voetreflextherapeut en mijn opleiding tot acupuncturist rond ik in september 2022 af.

Dai Bi - Voetreflexologie & Acupunctuur

Passenberg 22
4707 RL Roosendaal

 06 83 56 50 39
 info@daibi.nl